The Lowrider Game
http://www.thelowridergame.com/forum/

Problem
http://www.thelowridergame.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=1031
Page 1 of 1

Author:  p69p69 [ Fri Apr 03, 2009 5:26 pm ]
Post subject:  Problem

Hello .
New here, I come from a Poland but not important.
I have a problem when the game turns on it's hit single is gray and nothing happens.

Image

Help.

Author:  druid [ Fri Apr 03, 2009 5:55 pm ]
Post subject:  Re: Problem

Actually that may be the reason why.

Can you go to your control panel then regional settings and try setting it to English. Remember what it was set to before so that you can set it back once your done.

Let me know if that works.

Author:  p69p69 [ Fri Apr 03, 2009 6:16 pm ]
Post subject:  Re: Problem

I do not understand say further to the settings.

Author:  druid [ Fri Apr 03, 2009 7:34 pm ]
Post subject:  Re: Problem

The game will only run if your regional settings are set to US English

1. Go to your computers Control Panel
2. Go to Regional Settings.
3. Write down what you have it set to. (So you can change it back later)
4. Change it to English (United States)
5. That will let you play the game.
6. Change it back to what you wrote down in step 3 after your done playing.

Author:  p69p69 [ Sat Apr 04, 2009 8:33 am ]
Post subject:  Re: Problem

still the same

/edit is done

Author:  druid [ Sat Apr 04, 2009 6:07 pm ]
Post subject:  Re: Problem

Can you send me another screenshot of it doing again after you changed it to English (United States)

Also after you changed it did you restart your browser?

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/