The Lowrider Game
http://www.thelowridergame.com/forum/

Version 3 Information and Known Bugs
http://www.thelowridergame.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=3137
Page 5 of 7

Author:  flaked85 [ Tue Jun 14, 2011 7:23 am ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

druid wrote:
713 Lowriderboy wrote:
I just bought suspension 4, batts, & 2 pistons for my monte & now they aren't on it anymore, wth?


PM me what car slot was it for and what shop you bought it from. I don't have anything in the game that would wipe your hydraulics upgrades so they should be there somewhere.

i just bought a level 2 suspension upgrade and it erased it idk how

Author:  OGthreeweel [ Tue Jun 14, 2011 7:57 am ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

:wall: it wont let me buy rims,tiers,pumps,or batterys for any of my cars :wall:

Author:  lows4life [ Tue Jun 14, 2011 10:25 am ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

OGthreeweel wrote:
:wall: it wont let me buy rims,tiers,pumps,or batterys for any of my cars :wall:


yeah same here

Author:  druid [ Tue Jun 14, 2011 1:41 pm ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

flaked85 wrote:
druid wrote:
713 Lowriderboy wrote:
I just bought suspension 4, batts, & 2 pistons for my monte & now they aren't on it anymore, wth?


PM me what car slot was it for and what shop you bought it from. I don't have anything in the game that would wipe your hydraulics upgrades so they should be there somewhere.

i just bought a level 2 suspension upgrade and it erased it idk how



OGthreeweel wrote:
:wall: it wont let me buy rims,tiers,pumps,or batterys for any of my cars :wall:


lows4life wrote:
OGthreeweel wrote:
:wall: it wont let me buy rims,tiers,pumps,or batterys for any of my cars :wall:


yeah same here


I just checked and everything is working fine. Please clear your cache in your browser because that's probably whats causing the problem.

Author:  druid [ Tue Jun 14, 2011 1:46 pm ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

flaked85 wrote:
druid wrote:
713 Lowriderboy wrote:
I just bought suspension 4, batts, & 2 pistons for my monte & now they aren't on it anymore, wth?


PM me what car slot was it for and what shop you bought it from. I don't have anything in the game that would wipe your hydraulics upgrades so they should be there somewhere.

i just bought a level 2 suspension upgrade and it erased it idk how


I just checked yours and your purchase was on car 2 for suspension 2. I logged in and checked and that car has suspension 2.... :chin:

Author:  Tiny702 [ Tue Jun 14, 2011 5:38 pm ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

Well I can give you pangs but its going to have to be a pack of them because of all the upgrades that are possible now.[/quote]

Actually I just checked and I think I can check what upgrades you have then merge the pngs and give one full PNG. Ill see if I can set that up, but if you guys want the bare PNG files I can zip them up and email them out.[/quote]

If you could make PNG's of them and post them that would be great because the other ones arnt working for me.

Author:  druid [ Tue Jun 14, 2011 7:59 pm ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

Yeah I'll be adding the PNG's soon.

Author:  flaked85 [ Tue Jun 14, 2011 9:45 pm ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

lows4life wrote:
OGthreeweel wrote:
:wall: it wont let me buy rims,tiers,pumps,or batterys for any of my cars :wall:


yeah same here


I just checked and everything is working fine. Please clear your cache in your browser because that's probably whats causing the problem.[/quote]
how do you clear that cause i dont even see the batterys on there

Author:  druid [ Tue Jun 14, 2011 9:48 pm ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

flaked85 wrote:
lows4life wrote:
OGthreeweel wrote:
:wall: it wont let me buy rims,tiers,pumps,or batterys for any of my cars :wall:


yeah same here


I just checked and everything is working fine. Please clear your cache in your browser because that's probably whats causing the problem.

how do you clear that cause i dont even see the batterys on there[/quote]

Wait I think I misunderstood what you told me before. I thought you couldn't get in to buy things or it wasn't working when you did, but now I realize that your saying you can't find anything. If thats the case you just have to wait until some of the shops have those items in stock. I did change the auctions so there a lot more parts coming in the next few hours. If I noticed that its still not enough then I'll be increasing that.

Author:  flaked85 [ Tue Jun 14, 2011 10:06 pm ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

Wait I think I misunderstood what you told me before. I thought you couldn't get in to buy things or it wasn't working when you did, but now I realize that your saying you can't find anything. If thats the case you just have to wait until some of the shops have those items in stock. I did change the auctions so there a lot more parts coming in the next few hours. If I noticed that its still not enough then I'll be increasing that.[/quote]

alrite koo

Author:  OGthreeweel [ Tue Jun 14, 2011 10:34 pm ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

so it has to be in stock in order for me to buy any parts i need ok thanks i got it now........thanks again :wtg:

Author:  Soul Society [ Tue Jun 14, 2011 11:28 pm ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

:wtg:

Author:  impala59 [ Tue Jun 14, 2011 11:31 pm ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

i noticed after i buy sumthing from a shop and wait 4 the car 2 load that if i try 2 go back in 2 the shops i have 2 reload... also it would b nice if i could buy from multiple shops then cash out n leave instead of having 2 reload after every purchase n end up missing out on parts

Author:  druid [ Tue Jun 14, 2011 11:33 pm ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

impala59 wrote:
i noticed after i buy sumthing from a shop and wait 4 the car 2 load that if i try 2 go back in 2 the shops i have 2 reload... also it would b nice if i could buy from multiple shops then cash out n leave instead of having 2 reload after every purchase n end up missing out on parts


Yeah I received that suggestion from somebody else also. I plan on adding a Continue Shopping button to the page soon.

Author:  impala59 [ Tue Jun 14, 2011 11:36 pm ]
Post subject:  Re: Version 3 Information and Known Bugs

druid wrote:
impala59 wrote:
i noticed after i buy sumthing from a shop and wait 4 the car 2 load that if i try 2 go back in 2 the shops i have 2 reload... also it would b nice if i could buy from multiple shops then cash out n leave instead of having 2 reload after every purchase n end up missing out on parts


Yeah I received that suggestion from somebody else also. I plan on adding a Continue Shopping button to the page soon.

:wtg: sounds good

Page 5 of 7 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/