The Lowrider Game
http://www.thelowridergame.com/forum/

Uploading new version
http://www.thelowridergame.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=3257
Page 1 of 3

Author:  druid [ Fri Jul 01, 2011 3:06 am ]
Post subject:  Uploading new version

I optimized it as much as possible so it should run faster on most machines.

Other fixes:
1. Some hydraulic upgrades not appearing in the hydraulics page.
2. The power is back! It's not exactly the same as it was, but I want to see how this does and if I decide to increase it I can add more power at a later time.
3. Screenshot optimization.
4. Decreased load times even more.
5. The game will now stop and tell you to restart the game if it cannot save your cash. (This one was long-overdue)


I tested this version as much as I could and did not notice any issues, but if I notice anything serious I'm ready to roll it back if I have to. If you guys notice anything please pm me and let me know and I'll look into it and try to get it resolved ASAP.

Author:  SICK54 [ Fri Jul 01, 2011 3:08 am ]
Post subject:  Re: Uploading new version

APPRECIATE THE HARDWORK DRUID, THNX.

Author:  druid [ Fri Jul 01, 2011 3:21 am ]
Post subject:  Re: Uploading new version

Thanks!

Already found one bug and fixed it. Let me know if you guys notice any problems.

Author:  HOTTA THEN FISH GREASE [ Fri Jul 01, 2011 3:26 am ]
Post subject:  Re: Uploading new version

thanks druid yea boyyyyyyyyy :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:

Author:  713 Lowriderboy [ Fri Jul 01, 2011 6:48 am ]
Post subject:  Re: Uploading new version

Why aren't my inches being counted? That's clearly in the 100's

Image

Author:  sixdeuce4trey [ Fri Jul 01, 2011 9:02 am ]
Post subject:  Re: Uploading new version

it works better for me but its not counting my inches either

Author:  druid [ Fri Jul 01, 2011 1:09 pm ]
Post subject:  Re: Uploading new version

Can you guys tell me what you did right before it stopped counting your inches?

Author:  sixdeuce4trey [ Fri Jul 01, 2011 6:28 pm ]
Post subject:  Re: Uploading new version

did nothing played as i always did jus hope and it doesnt count the inches some hops shoulda been like 20,000+ but came out to be 0,400 stuff liek that

Author:  sixdeuce4trey [ Fri Jul 01, 2011 6:39 pm ]
Post subject:  Re: Uploading new version

it never counted to begin with homie

Author:  druid [ Fri Jul 01, 2011 8:03 pm ]
Post subject:  Re: Uploading new version

So if you go into the game right now and hop it won't count it at all during the game? What version does it say on the top right of the screen?

Author:  sixdeuce4trey [ Fri Jul 01, 2011 8:16 pm ]
Post subject:  Re: Uploading new version

it hops way better but still doesnt measure my hops. and the version says 3.01

Author:  druid [ Fri Jul 01, 2011 8:19 pm ]
Post subject:  Re: Uploading new version

sixdeuce4trey wrote:
it hops way better but still doesnt measure my hops. and the version says 3.01


What does it show on the top left of the screen for your score? Does it ever change at all.

How did the game run for you before I uploaded this version?

Author:  tyrell lowriders [ Fri Jul 01, 2011 8:31 pm ]
Post subject:  Re: Uploading new version

druid wrote:
sixdeuce4trey wrote:
it hops way better but still doesnt measure my hops. and the version says 3.01


What does it show on the top left of the screen for your score? Does it ever change at all.

some time it do some time it dont

Author:  druid [ Fri Jul 01, 2011 11:28 pm ]
Post subject:  Re: Uploading new version

Ok I uploaded another version to try to fix this.

What I did is I reverted back the block of code that I think was causing the problem, but remember I also optimized that same block to make the game run faster. The change I made in it though to make the game run faster is only a small percentage of the overall work I did to make the game run faster though so it should be ok.

Please try it again and let me know if its still a problem. There is still one more piece of code that could be causing the problem, but I want to make sure its the cause before I revert it back.

Author:  SICK54 [ Fri Jul 01, 2011 11:58 pm ]
Post subject:  Re: Uploading new version

druid wrote:
Ok I uploaded another version to try to fix this.

What I did is I reverted back the block of code that I think was causing the problem, but remember I also optimized that same block to make the game run faster. The change I made in it though to make the game run faster is only a small percentage of the overall work I did to make the game run faster though so it should be ok.

Please try it again and let me know if its still a problem. There is still one more piece of code that could be causing the problem, but I want to make sure its the cause before I revert it back.


EVRYTHING IS WERKIN ON MY END G. USE TO LAGG BUT U FIXD IT, THNX G!

Page 1 of 3 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/