The Lowrider Game
http://www.thelowridergame.com/forum/

PROBLEMS WITH THE GAME
http://www.thelowridergame.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=780
Page 2 of 3

Author:  druid [ Fri Jul 04, 2008 6:59 am ]
Post subject: 

Can both of you try this again on the High resolution version and let me know if you get the error?

Author:  druid [ Fri Jul 04, 2008 7:14 am ]
Post subject: 

I think this is more of a connection problem. It may be with my hosting because I got the error on and off. Sometimes it worked and sometimes it didn't. I'll contact them tomorrow to find out, but for now if you get it just refresh the page and try it again.


Is anybody else having this problem or is it just the 3 of us?

Author:  druid [ Fri Jul 04, 2008 9:19 pm ]
Post subject: 

I just tested this with a decent connection and it worked fine.

Author:  1976CTLS [ Sat Jul 05, 2008 3:38 am ]
Post subject: 

WELL DRU WHEN I HOP AGAINST TONY I CANT USE MY IMPALA THE CAR LOOKS ALL FUNNY AND A ERROR COMES
UP BUT I CAN HOP AGAINST HIM WITH A DIFFERENT CAR AND ITS WIERD CUZ ITS JUST HIM

Author:  druid [ Sat Jul 05, 2008 7:47 am ]
Post subject: 

Can you reboot your pc and try it again? I don't see any problems with the impala model, but it could be that it is not loading it completely.

Author:  druid [ Sat Jul 05, 2008 8:00 am ]
Post subject: 

I don't see any challenges againts username:"TONY"

Do any of you guys have textures/murals on your cars? Can you tell me what slot your impala is on that is crashing and what challenge it's happening on?

Author:  SANDMAN6657 [ Sat Jul 05, 2008 3:34 pm ]
Post subject: 

WHATS UP DRUID.. MY IMPALA IS ON SLOT 1 AND MY MONTE CARLO IS ON SLOT 2... I TRIED THE GAME YESTERDAY.. AND IT WAS WORKING FINE FOR ME.. EXCEPT I WOULD GET THE ERRORS ON AND OFF... I HAD CHALLNEGED MRCHEVY, HE SAID HE GOT THE ERROR AND HAD TO DECLINE. IM ABOUT TO TRY IT RIGHT NOW TO SEE HOW IT WORKS

Author:  SANDMAN6657 [ Sat Jul 05, 2008 3:36 pm ]
Post subject: 

I GOT A MESSAGE FROM MRCHEVY SAYING THAT EVERYONE WHO TRIES TO PLAY ME GETS THE SAME ERROR

Author:  druid [ Sat Jul 05, 2008 6:09 pm ]
Post subject: 

SANDMAN6657,

I just tried your account and challenged you and it worked fine. Can you reboot and try this again. Also make sure you aren't downloading anything in the background cause it may slow down the connection. Other then that let me know what car you used against MRCHEVY and have him reply here or pm me and let me know what car he chose.

Author:  druid [ Sat Jul 05, 2008 6:12 pm ]
Post subject: 

Also let me know what state your in. the site may be lagging for you:

You can also check from this site:
http://host-tracker.com/check_res_ajx/1134195-0/share/

Author:  SANDMAN6657 [ Sun Jul 06, 2008 2:40 pm ]
Post subject: 

IM FROM TEXAS... THE TIP OF TEXAS WAAAAY DOWN HERE BOUT A MINUTE FROM THE BORDER OF MEXICO

Author:  druid [ Sun Jul 06, 2008 3:45 pm ]
Post subject: 

Did you get the same error after rebooting?

if you did can you try a couple more things.

1. Use a different browser (Internet Explorer, Firefox)
2. Clear your browser's cache.
Internet Explorer:
Tools --> Internet Options --> Delete Files --> check delete all offline content and press ok
Firefox:
Tools --> Clear Private data --> Check everything and press ok

Author:  SANDMAN6657 [ Sun Jul 06, 2008 3:48 pm ]
Post subject: 

SO FAR I HAVENT GOTTEN THE ERROR... SINCE FRIDAY.... ITS BEEN WORKING FINE SO FAR

Author:  Candydrippin88 [ Sun Jul 06, 2008 4:29 pm ]
Post subject: 

Its been working great, i've been playing since friday with no problem. I'm going to try it right now but i'll let you know if it gives that message but so far its working good. :wtg:

Author:  druid [ Sun Jul 06, 2008 6:45 pm ]
Post subject: 

Cool! Let me know if you run into any more problems.

Page 2 of 3 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/